Sådan plejer du dit skindprodukt

Vi ønsker, du har glæde af dine Skintöi produkter i mange år frem. Derfor er det vigtigt, du plejer dine produkter inden brug.

Brug imprægnering til skind inden brug og gerne 2-3 gange årligt for at undgå fugt, fedt, pletter og andet snavs. Det genopfrisker farven og vedligeholder læderets friskhed og glans.

Hos Skintöi anvender vi udelukkende de bedste skindkvaliteter. Derfor bliver vores produkter kun blødere og lækrere - jo mere patina de får.

Skind er hud og har - ligesom vores egen hud - brug for pleje. Den rette pleje og vedligeholdelse er en investering - og gøres dette har du et Skintöi produkt, der kan holde i op til flere generationer.

Vi tror på, at bæredygtig købsadfærd er mindst ligeså vigtig som bæredygtighed generelt. For holder dit produkt i mange år, er der ingen grund til at udskifte denne, og vi skåner derfor miljøet ved at undgå masseproduktion.

Ønskes der en mere grundig rengøring af produktet anbefaler vi, at du benytter et professionelt renseri specialiseret i lædervarer. Vi anbefaler her Collonil Imprægnering til imprægnering af din skindjakke eller skindtaske.

Vigtige råd:

  • Vask aldrig dine skindprodukter 
  • Tør aldrig dine skindprodukter i tørretumbler Opbevar ikke et skindprodukt i høj varme eller i et tætpakket skab, hvor produktet ikke kan ånde. Du må heller aldrig fx. bruge en føntørrer på skind.
  • Skind har aldrig godt af vand - så undgå derfor så vidt muligt at udsætte det for regn. Bliver dit produkt vådt er det vigtigt at hænge den op og lade den tørre i tør luft. 
  • Oplever du at din jakke mister farve, glas eller bare generelt virker tør, kan du med fordel shine den op med læderfedt. Gnid dette ind i skindet med en børste/tør klud for at det trænger så langt ind i skindet som muligt. Vi anbefaler, at du bruger Collonil Lædercreme.

Vores plejeprodukter

Waterstop Spray & UV-Protection - Plejemidler - Skintöi
Waterstop Spray & UV-Protection - Plejemidler - Skintöi

Waterstop Spray & UV-Protection

79,00 kr
1909 Crème de Luxe - neutral - Plejemidler - Skintöi
1909 Crème de Luxe - neutral - Plejemidler - Skintöi

1909 Crème de Luxe - neutral

89,00 kr
Organic Protect & Care - Plejemidler - Skintöi
Organic Protect & Care - Plejemidler - Skintöi

Organic Protect & Care

119,00 kr
1909 Crème de Luxe - sort - Plejemidler - Skintöi
1909 Crème de Luxe - sort - Plejemidler - Skintöi

1909 Crème de Luxe - sort

89,00 kr
Organic Bamboo Lotion - Plejemidler - Skintöi
Organic Bamboo Lotion - Plejemidler - Skintöi

Organic Bamboo Lotion

99,00 kr

Brug for hjælp?

Jeg sidder altid klar med råd og vejledning.

Tlf: 6110 6787
E-mail: info@skintoi.dk
FB: Messenger

Kærlig hilsen 🖤
Kamma Wolff
Founder