Om Skintöi

Kamma Wolff Christensen

Skintöi er ejet af Kamma Wolff Christensen, der har mange år erfaring inden for fashionbranchen, heraf de sidste 8 år som butikschef i forskellige modebutikker i Aarhus.

Vi designer skindtøj til dig, der sætter pris på fedt design og høj kvalitet, men som ikke gider betale en bondegård for det.

Vores produkter

Vores skindtøj er af det lækreste lammeskind til fantastisk lave priser! Du sparer 50-70% i forhold til tilsvarende kvalitet i butikkerne. Kollektionen omfatter alt lige fra jakker og leggings til skjorter og nederdele i størrelserne 34-44.

Vi samarbejder med producenter, der også leverer til flere eksklusive mærker. Der er altså tale om produkter, hvor vi ikke er gået på kompromis i forhold til design og kvalitet.

Se Kamma forklare Skintöis koncept på 30 sekunder:

Kvalitetsmaterialer

Skindene, der anvendes til vores produkter, udvælges nøje på baggrund af de strengeste kvalitetskrav. Alle fejl og uregelmæssigheder bliver frasorteret eller skåret væk.

Ved billigere kvaliteter finder man ofte fejl og uregelmæssigheder i skindet, som blot er "malet over", så man ikke umiddelbart kan se det, men efter brug træder fejlene og den dårlige kvalitet tydeligt frem.

For at give et andet eksempel så foregår farvningen af vores skind med gennemfarvning. Skindet farves i længere tid i store tromler for at sikre fuld gennenmfarvning i modsætning til billigere kvaliteter, hvor farven sprøjtes på overfladen, hvilket kan ses, når tøjet har været i brug.

Social shopping events

Vi sælger vores varer via private social shopping events eller ved direkte henvendelse. Book et event og bliv værtinde for en aften, hvor du inviterer venner og bekendte til en aften i godt selskab.

Bæredygtighed 

Vores primære producent i Pakistan har meget stor fokus på bæredygtighed og corporate social responsibility i forbindelse med produktion af vores produkter.

Det indebærer fx. at skindene kommer fra en bæredygtig produktion, at der er fokus på reducering af spild, farvningen foregår vegetabilsk og meget mere.

Alle de anvendte skind stammer fra lokale slagterier i Pakistan, hvor man sørger for at bruge alt kødet på dyret. Alt skind der bliver skåret fra bliver brugt til små items - såsom nøgleringe, punge mm. Således undgår vi at noget går til spilde. 

Desuden er fabrikken certificeret med henblik på at sikre ordnede arbejdsforhold for de ansatte.