Skind er ikke bare skind đź–¤

Lad mig fortælle dig lidt mere om Skintöis produkter.

Alle vores styles er lavet i det lækreste, blødeste lammeskind. Skindene, vi anvender, udvælges nøje på baggrund af de strengeste kvalitetskrav. Alle fejl og uregelmæssigheder bliver frasorteret eller skåret væk - og resterne bliver brugt til at lave nøglering eller lignende items.

Skindjakke Dame

Ved billigere kvaliteter finder man ofte fejl og uregelmæssigheder i skindet, som blot er "malet over", så man ikke umiddelbart kan se det. Men efter brug træder fejlene og den dårlige kvalitet tydeligt frem.

For eksempel foregår farvningen af vores skind med gennemfarvning. Skindet farves i længere tid i store tromler for at sikre fuld gennemfarvning i modsætning til billigere kvaliteter. Her sprøjtes farven kun på overfladen, hvilket tydeligt kan ses, når tøjet har været i brug.

Derfor er du altid sikret top kvalitet hos Skintöi, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok👌

Klassisk design

Udover den gode kvalitet, er det også vigtigt for os, at vores Skintöi produkter er noget, du har lyst til at bruge i mange år.

Derfor har vi i designprocessen fokus på at udforme et design af klassisk karakter - dog med et lille personligt twist - for at være sikker på, du får så meget glæde af dit Skintöi produkt som muligt.

Skintöi kan bruges som del af din basisgarderobe - et item, der passer til stort set til alt i din garderobe og kan benyttes til alle lejligheder - om det er dressed up til fest eller casual til hverdag💖

/Kamma