Derfor startede jeg lædereventyret Skintöi

Derfor startede jeg Skintöi?💖

Jeg havde en følelse af, at der manglede noget på markedet. Jeg gik selv og drømte om at kunne købe et par lækre skindleggings. Men jeg var ikke i nærheden af at have råd - for priserne er svimlende høje 😳

Kamma Wolff - Indehaver af Skintöi

Derfor tænkte jeg, at der måtte være andre, der havde det ligesom mig. Og jeg fandt hurtigt ud af, at det var tilfældet.

Skintöi handler først og fremmest om kvalitet og lækkert design. Men prisen er for mange - inklusiv mig selv - helt afgørende.

Derfor er jeg så stolt af at kunne tilbyde bl.a. et par rigtig lækre skindleggings til en vanvittig lav pris😊

Vores skindleggings er lavet i det lækreste, bløde og meget slidstærke italienske lammeskind. Indersiden er lavet med en såkaldt inderforing, der holder på faconen og undgår, at leggings bliver løse og slaskede med tiden.

Da jeg først kom i gang, kunne jeg se det samme hul i markedet på andre skindprodukter - og heldigvis var det muligt at udvide sortimentet med jakker, nederdele, skjorter og tasker - stadig i en super kvalitet til lave priser.

Alle, der har købt Skintöi, bliver positivt overrasket over den høje kvalitet i forhold til prisen. Jeg håber, at du bliver lige så begejstret - hvis du skulle komme til at eje et stykke Skintöi 😉

/Kamma